Skip Navigation

27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous - Mengenai Arthritis

Rasa sakit yg mencucuk-cucuk di lutut. Rasa panas di pergelangan tangan dan tanpa anda sedari anda salah seorang dari Jutaan penghidap arthritis di dunia ini. Apa, bagaimana, kenapa dan macamana tentang arthritis. Ilmu ni berguna untuk kita ada pada bila – bila masa..

Bagi yang berumur awal 40-an masa inilah anda kena berwaspada kerana Arthritis ni mula nak bertindak terutamanya wanita kerana nisbah 3 wanita berbanding seorang lelaki menghidapi Arthritis. Bagi lelaki pula anda akan lebih cenderung untuk kena gout. Arthritis ni boleh terjadi di semua sendi yg terdapat di badan kita dan kerana itulah bahasa pasar dia ni sakit sendi.

Arthritis boleh melumpuhkan dan mengakibatkan kerosakan yang nampak jelas secara fizikal dan kesakitan dalaman yg terpaksa di deritai pesakit. Kadangkala sampai berjalan pun rasa nak menangis akibat kesakitan yg teramat sangat. Tetapi masalahnya ramai yg tidak di dedahkan awal-awal lagi dengan punca serta pantang larang yg betul dalam menanganinya.

Osteoarthritis adalah yang paling biasa di hidapi oleh kebanyakkan pesakit arthritis. Selalunya ia akan memberi kesan kepada sendi yang lebih besar seperti lutut, pinggang dan belakang badan. Dan semua ini jika anda perasan merupakan fizikal di bahagian bawah badan kita yang mana kesannya didapati akibat makan banyak dan tak bersenam serta hormone selepas kahwin yang banyak menjadikan wanita dah berkahwin jadi gemuk. Kena osteo ni macam kena protest dengan badan kita sendiri la…kaki tak larat nak bawak badan, pinggang tak dapat nak tahan perut dan sebagainya. Osteo ni lebih kepada wear and tear pada tulang rawan kita dimana semakin meningkat usia semakin lemah fungsi tulang kita.

Rheumatoid Arthritis berlaku apabila terdapat kekacauan @ gangguan dari imun sistem kita yang menyerang tisu badan. Bukan setakat di sendi saja tetapi lain – lain fungsi badan turut berada di dalam bahaya. Ia memberi kesan kepada sendi-sendi kecil macam jari, siku, pergelangan tangan dan lutut dengan menghakis tulang dan menyebabkan struktur fizikal menjadi cacat seperti jari menjadi bengkok. Rheumatoid ini antara arthritis yang paling bahaya dan berdoalah anda tak kena kerana selain kesakitan yang amat sangat ia juga mampu membawa maut.

Jadi kenapakah arthritis ni menyerang anda ?

Bersenam tak.. makan main balun je.. apa lagi .. berat badan setiap tahun lepas kahwin bertambah 2 kilo.. 10 tahun kahwin dulu masa single berat 50 kg..sekarang tambah da 20 kg dah jadi 70 kg.. orang tua-tua kata makin bahagia la tu.. dulu makan sorang tak lalu..

Lagi apa masalahnya ..

Makanan yg dimakan tu pulak tak sihat dimakan.. berprotin tinggi serta mengandungi bahan kimia. 20 thn lalu memang tak nampak kesan tapi kalau dah hari - hari makan benda yg tak elok, lama-lama terkumpul dalam badan akibatnya sekarang dah dapat sakit lutut, dah dapat diabetis dah lupa sebelum keluar rumah tadi dah tutup kipas ke belum..

Jadi bila diri kita sendiri sakit, hanya kita saja yang tahu cara merawatnya dan mengurangkan tahap kesakitan yang dialami. Eksperimen dengan diri anda sendiri. Bukan sahaja dengan ubat malahan dengan permakanan anda. Jika anda rasa sakit selepas makan sesuatu anda tahu bahawa benda itu harus di tinggalkan.

Permakanan

Pesakit Arthritis perlu mengelak makan daging merah dan mungkin juga produk berasaskan tenusu yang menghasilkan protin yang tinggi. Memang badan kita perlukan protin ni tetapi berlebihan ia akan menyebabkan terjadinya asid urik yang berlebihan. Dalam keadaan normal asid urik ini akan dikeluarkan melalui air kencing @ apabila kita sahut nature calls tetapi lebihan akan berkumpul dan menyebabkan terjadinya arthritis.

Tahukah anda Susu juga perlu dipilih sebaik mungkin. Sekarang ni memang terdapat pelbagai jenis susu di pasaran. Saya sendiri lebih sukakan susu Full Cream berbanding Low Fat Milk ( susu rendah lemak) dan saya nasihatkan anda elakkan mengambil susu yang tertulis untuk tulang, HL dan sebagainya. Jika nak khasiat ambil Full Cream kerana ia lebih kurang sama dengan susu yang segar. Anda perlu bijak dan juga berfikir secara rasional. Tak semua lemak adalah tak baik dan pernah tak anda lihat orang jadi gemuk sebab minum susu. Fikirlah sendiri..

Elakkan makanan yang diproses. Jangan salah faham ye. Bila kita katakan makanan yang diproses bukan setakat yang dalam tin tu saja malahan bahan runcit harian seperti gula, tepung, roti, garam dan sebagainya. Barang seperti gula dan tepung ni telah diproses dan menjadikannya tidak sihat untuk jangka masa panjang. Buat pengetahuan anda gula perang lebih berkhasiat dan tepung sepatutnya bewarna kekuningan sebelum ianya di bleach menjadi putih. Jadi bukan setakat makanan yang diproses tetapi sayur-sayuran juga perlu di makan berhati – hati. Kadangkala saya sendiri rasa lebih baik tak makan dari makan. Buat apa nak menambahkan toksik dalam badan kan.

Kekacang seperti kacang buncis, soya dan sebagainya. Tapi ada pesakit yang boleh makan tanpa sebarang kesakitan. Jadi eksperimenkan diri anda.

Makanan bercengkerang ni memang no-no. Ketam dan udang terutamanya. Ia akan meningkatklan asid urik di dalam badan serta menambahkan kesakitan yang sedang anda alami.

Elakkan juga sayuran yang sejuk seperti tomato, kentang, terung dan sebagainya.

Penjagaan

Dapatkan Vitamin D untuk pembentukan tulang yang sihat dengan berjemur pada waktu pagi antara terbit matahari sehingga pukul 10pagi sahaja. Lebih dari itu anda merisikokan diri anda untuk kanser. Jadi menyelamlah sambil minum air. Bersenam di waktu pagi akan menambahkan kesihatan anda secara fizikal dan mental.

Selain itu anda boleh kembali ke alam semulajadi dengan mengambil EaziFlex @ formerly known as Arthrid untuk membantu merawat sendi anda.

Kegunaan arthrid ini adalah bagi menghalang serta merawat anak bini kroni arthritis dari menghancurkan kehidupan anda. Dia akan merawat gout bagi kebanyakkan lelaki , Osteoarthritis, Rheumatoid Arthritis serta lain-lain ahli keluarganya yg terdekat.

Dengan herba Boswellia Serrata yang telah digunakan oleh sistem Ayurveda selama beribu tahun untuk mereka mendapat sendi yg sihat dan kuat. Fungsi utama dia selain merawat tadi, dia juga menggalakkan peredaran darah ke sendi-sendi. Jadi bengkak dapat dikurangkan dan tulang rawan dapat dipulihkan sedikit demi sedikit. Piper longum membantu Boswellia tadi supaya dapat diserap dengan lebih cepat oleh badan. Jadi bila dah mengamalkan Eaziflex pantangkan permakanan seperti yang saya sebutkan di atas. Eksperimenkan apa yang boleh di makan serta apa yang tidak.

Jadi bertindak secara bijak , makan secara bijak. Ambillah EaziFlex untuk melegakan kesakitan anda..


PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Sila Klik Gambar Untuk Maklumat Setiap Produk


Wellin Cream memberi lebih tiga kali ganda kesan kelegaan, keselesaan dan flexsibiliti pada otot dan sendi .

Wellin Cream
Hot & Cool
Melegakan Sakit Sendi
Rm 29.90

EaziFlex bertindak memberi lebih tiga kali ganda kesan kelegaan, keselesaan dan flexsibiliti pada otot dan sendi .

EaziFlex
Herba Traditional
Gaut, Artritis & Reumastime
Rm 99.00

membantu memulihkan sakit sendi


AQ Send-Cream
melegakan sakit sendi
RM 67.00




TAK BOLEH NAK SUJUD LAMA KETIKA SEMBAHYANG ?
TERPAKSA SEMBAHYANG DUDUK SETIAP HARI ?
IBU @ BAPA ANDA MENGHIDAPI SAKIT SENDI YG TERUK ?

JANGAN TUNGGU LAGI...
IKHTIAR BERSAMA PRODUK IBU GLOW WELLIN II UNTUK KELEGAAN DARI SAKIT SENDI !!!

Dapatkan Kelegaan Sekarang. Jangan Tunggu Sampai Melarat.... !!!



Sakit Sendi atau Artiritis ...???

Jangan Tunggu Sampai MELARAT... Bertindak Sekarang !!!



PAKEJ SET PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI

==============================


 Wellin II- Mencegah kerosakkan tulang rawan dan sendi, mengurangkan sel imun yang menyebabkan keradangan, meningkatkan bekalan darah ke sendi, menenangkan sendi dengan cecair sinovial, struktur menjadi licin dan mudah untuk bergerak.

Ibu Glow Wellin II - Rm 98.00 - Sekotak





Ibu Glow Wellin II - Rm 98.00

Ibu Glow Wellin II + Orthotril Utk Sendi Rm196.00








Wellin Cream Hot & Cool - Rm 29.00 - Sekotak


==================================


Ibu Glow Pure Collagen

Ibu Glow  Pure Collagen
3. Pilihan KolagenTerbaik Satin Skinz/Sari Age Gard | 3. Pilihan KolagenTerbaik Satin Skinz/Sari Age Gard » 1.Iz Pure Collagen - 150,000mg | 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
| 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Mengenai Arthritis | 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Set Wellin II - Penawar Sakit Sendi, Lutut & Saraf


KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

13 Kebaikan IZ PURE KOLLAGEN
    Menjadikan kulit lebih anjal & tegang.
    Mengurangkan garis halus dan kedutan.
    Warna kulit seimbang.
    Kulit bersinar, cerah, Sihat & nampak lebih muda.
    Memperbaiki sel badan.
    Melawan radikal bebas.
    Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
    Memutihkan kulit.
    Kulit lebih lembap.
    Kulit lebih halus dan licin.
    Mengurangkan masalah joint seperti inflamsi dan sakit sendi.
    Tulang dan gigi menjadi aktif dan sihat.
    Pertumbuhan rambut dan kuku yang sihat.

RM 89.90

AQ SEN-D CREAM - melegakan sakit sendi

AQ SEN-D CREAM - melegakan sakit sendi
27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
| 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Mengenai Arthritis

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

AQ SEN-D Cream diformulasi daripada herba herba terpilih yang dapat menghilangkan rasa sakit pada otot – otot, sakit urat serta bila mengalami lenguh-lenguh pada tubuh badan

AQ Sen-d Cream juga juga dapat meningkatkan mengaliran darah ke otot dan sendi dan mengurangi keradangan dan pembengkakan yang berhubungan dengan radang sendi dan urat. AQ Sen-d dapat menghilangkan sakit dengan cepat sehingga Anda akan tidur dengan nyenyak dan ia digelar “ Magic Cream” dikalangan pengguna.

AQ Sen-d Cream terbukti AMAT berkesan membantu melegakan sakit sendi, sakit otot, sakit-sakit urat, lengguh-lengguh pada anggota tubuh badan, sakit perut, kembung perut ,gatat-gatal akibat gigitan serangga dan lain lain .

Untuk kegunaan LUARAN sahaja , disapu di bahagian yang sakit dan berserta dengan urutan untuk kelegaan PANTAS.

Amat disyorkan kepada golongan yang aktif bersukan dan bekerja , malah juga sesuai untuk golongan tua.

Formulasi juga berasaskan AIR dan mudah menyerap kedalam kulit , tidak melekit dan tidak melekat pada pakaian ditambah pula dengan wangian aroma-therapy yang menyegarkan untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan ANDA.

Bagaimana AQ Sen-d Cream Berfungsi ?

AQ Sen-d Cream diformulasi oleh berasaskan Boswelic Asid, Halia, Minyak Cengkih, Minyak Kayu Manis dan Capsicum, Menthol & Campuran Herba lain .

Proses pembuatannya yang unik dapat meningkatkan khasiat yang terkandung didalamnya dan juga di formulasikan berasaskan air tak mudah melekit, tidak berminyak , di tambah pula “Cream Sen-d yang pertama di Malaysia dengan Aromaterapi yang dapat menyergarkan untuk membantu mempercepatkan proses pemulihan “.

~ Tidak Berminyak , Tidak Melekit walaupun tak cuci tangan & Cepat Meresep ~

RM 67 S/M | RM73 S/S


RM 67.00

EaziFlex (Arthrid) - Melegakan sakit sendi

EaziFlex (Arthrid) -  Melegakan sakit sendi
27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
| 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Mengenai Arthritis

KLIK Gambar Untuk Info Lanjut


EaziFlex bertindak memberi lebih tiga kali ganda kesan kelegaan, keselesaan dan flexsibiliti pada otot dan sendi . Ia nya amat berkesan untuk :

• Kesakitan dan kekakuan terutamanya pada waktu pagi.
• Pembengkakan Sendi.
• Ketidakselesaan pada sendi sebelum atau selepas perubahan cuaca.
• Kesakitan sendi semasa atau selepas aktiviti.
• Sakit lutut apabila berjalan atau membengkokkan lutut.
• Sakit pada bahagian bawah belakang selepas duduk untuk masa yang panjang.
• Sakit pada leher dan kesakitan pada bahagian bahu.

Kapsul EaziFlex / Arthrid - rawatan Ayurveda yang berkesan.

Setiap kapsul Arthrid mengandungi:
Salai guggul (200mg), sejenis resin yang diperolehi daripada pokok Boswellia Serrata, juga dikenali sebagai Dhup.

Cadangan Pengambilan:
2 biji kapsul Arthrid diambil 2 kali sehari untuk mengawal dan mengurangkan tanda-tanda bengkak di bahagian sendi.

Khasiat

Arthrid (EaziFlex) terbukti berkesan merawat penyakit Artritis Reumatoid, Osteoartritis, Artritis Reumatoid Juvenil, Spondilitis, Reumatisme Otot dan kesakitan pinggang, gout dan penyakit yang berkaitan dengan sistem saraf.

TAK BOLEH NAK SUJUD LAMA
KETIKA SEMBAHYANG ?

TERPAKSA SEMBAHYANG DUDUK
SETIAP HARI ?

IBU @ BAPA ANDA MENGHIDAPI
SAKIT SENDI YG TERUK ?

JANGAN TUNGGU LAGI...


AMBILLAH EAZIFLEX UNTUK KELEGAAN DARI SAKIT SENDI !!!

Dapatkan Kelegaan Sekarang. Jangan Tunggu Sampai Melarat !!!

RM 99.00

IZ Wellin Cream Sakit Sendi & Otot - Hot & Cool

IZ Wellin Cream  Sakit Sendi & Otot - Hot & Cool
27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
| 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Mengenai Arthritis


KLIK Gambar Untuk Info Lanjut



Adakah anda sering mengalami sakit sendi pada bahagian lutut/sendi ?

Gejala dan simptom-simptom penyakit sendi .

1) Kesakitan melampau
2) Kejang sendi
3) Radang dan bengkak
4) Kemerahan
5) Sukar bergerak
6) Otot Kejang /Tarik mengkarung,
Urat bersimpul
7) Sengal sengal tulang, tangan atau kaki kesejukan, lenguh Sendi & Kebas, Lesu Badan

IZ Wellin Cream Hot & Cool diformulasi untuk membantu melegakan sakit sendi, sakit otot, sakit-sakit urat, lengguh-lengguh pada anggota tubuh badan. Gabungan kunyit dan herba-herba semulajadi meredakan masaalah bengkak dan sakit sendi.

Dapatkan Kelegaan Sekarang dengan sapuan
Iz Wellin Cream. Sayangi lutut anda.

Sekotak Rm 29.90
Pilihan Cream Hot & Cream Cold

Untuk kegunaan LUARAN sahaja , disapu di bahagian yang sakit dan berserta dengan urutan untuk kelegaan PANTAS.


RM 29.90

Wellin II - Penawar Sakit Lutut & Sendi

Wellin II - Penawar Sakit Lutut & Sendi
27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
| 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Mengenai Arthritis | 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Set Wellin II - Penawar Sakit Sendi, Lutut & Saraf



KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

Sakit Lutut dan Sendi ..??? Jangan Tunggu Sampai MELARAT... Bertindak Sekarang !!

Produk Wellin II mampu membantu memberi isian (kartillage) kepada sendi agar tulang tidak bergesel. Wellin diperbuat daripada bahan-bahan aktif iaitu herba yang tumbuh subur di India yang mana memberikan banyak kebaikan kepada sendi kerana bahan ini bertindak sebagai ejen anti-inflamasi dengan kehadiran
“asid boswellic”.

Kebaikannya ialah dapat mencegah kerosakkan tulang rawan dan sendi, mengurangkan sel imun yang menyebabkan keradangan, meningkatkan bekalan darah ke sendi, menenangkan sendi dengan cecair sinovial, struktur menjadi licin dan mudah untuk bergerak.

Selain itu, akar dari kunyit iaitu kurkumin mampu meningkatkan keimunan tubuh dan mengurangkan inflamasi dengan menurunkan tingkat histamine serta meransang kelenjar adrenal untuk meningkatkan pengeluaran hormon yang dapat mengurangkan radang. Kurkumin kaya dengan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas yang tidak stabil dan boleh merosakkan sel-sel.

Kalsium laktat pula adalah salah satu nutrisi utama dalam menjaga tulang agar kuat dan sihat.

Melalui pengambilan Wellin II selama 30 hari mampu membantu mengurangkan rasa sakit pada sendi dengan cara penggunaan yang disyorkan.

Iz Wellin diminum sehari satu paket selepas makan malam tetapi bagi yang mengalami masalah sendi yang sudah lama serta serius disyorkan penggunaan Iz Wellin dua paket sehari siang dan malam.

Gabungan Iz Wellin + ORTHOTRIL dan KOLAGEN TULEN amatlah disyorkan kerana KOLAGEN TULEN boleh membantu memperbaiki sel badan, mengurangkan masalah joint seperti inflamsi, sakit dan kulit menjadi lebih halus dan licin.

Harga Wellin II : RM98.00 (SM)


RM 98.00

Green Tea Colostrum-30 Sachets

Green Tea Colostrum-30 Sachets
27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
| 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Mengenai Arthritis


Green Tea Colostrum
Susu awal lembu.


Green Tea Colostrum membina balik kesihatan sel-sel yang rosak akibat faktor luaran dan bahan-bahan allergen berbahaya.

Mengandungi khasiat yang tinggi & membantu memulihkan kesihatan pankreas yang rosak berpunca dari penyakit kencing manis.

Dapatkan Green Tea Colostrum
Ia bukan ubat tapi mujarab. .

1 Kotak- 30 Sachets

RM 85.00

Set Minyak Terapi Magnetic Aura + Sabun Terapi

Set Minyak Terapi Magnetic Aura + Sabun Terapi
27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
| 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Mengenai Arthritis | 30.Set Minyak Terapi Magnetic Aura / Sabun / Madu /Kopi Magnetic Aura

KLIK Gambar
Untuk Info Lanjut

KAJIAN RAWATAN MAGNET DIJALANKAN DI UNITED KINGDOM

Apakah yang mampu dipulihkan oleh Magnetic Aura dan kelebihan nya?

Insyaallah, Magnetic Aura baik untuk :
Lenguh Sendi
Kebas Kebas
Lesu Badan
Sukar Tidur
Sakit Kepala
Sesuai Untuk Pelajar supaya lebih cergas dan cerdas
Lebih senang mengingati pelajaran
Tumpuan pada kerja atau semasa belajar
Terbukti dapat tingkatkan stamina
Bersukan dan kerja berat
Kurangkan ketagihan merokok
Kurangkan air ketum /arak (respon dari pengguna)
Memandu lebih bertenaga
Hubungan Intim
Resdung
Otot Kejang /Tarik mengkarung
Stress di tempat kerja
Urat bersimpul
Sengal sengal tulang
Tangan atau kaki kesejukan
Kerap kencing atau kerap kencing
Alahan
Batu Karang
Mudah Selsema
Histeria
Masalah Lelaki dan wanita
Angin berlebihan
Buasir

Menghalang pemekatan, pembekuan dan pengerasan arteri jantung.
Menghalang penghabluran dan berupaya merawat penyakit batu karang dan buah pinggang.
Meningkatkan sistem daya tahan badan dan membantu agen anti penuaan.
Membantu sel darah putih mempertahan sistem tubuh.
Membantu pencegahan kegagalan ginjal.
Mengurangkan risiko penyakit didalam usus serta ulser.

RM 49.80

Sabun Magnetic Aura - Rm 19.90

Sabun Magnetic Aura - Rm 19.90
27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
| 27. PENAWAR SAKIT LUTUT & SENDI
Wellin/Eaziflex/Fablous
» Mengenai Arthritis | 30.Set Minyak Terapi Magnetic Aura / Sabun / Madu /Kopi Magnetic Aura


KLIK Gambar Untuk Info Lanjut

Sabun Magnetic Aura adalah sabun serbaguna yang dihasilkan secara manual ‘hand-made’ dan merupakan kombinasi herba dan teknologi rawatan magnetic yang terkini.

Rasailah kelainan Sabun Magnetic Aura daripada kombinasi herba yang terbaik untuk anda. Ianya sesuai untuk semua jenis kulit. Penggunaan yang berterusan akan menghasilkan kulit yang sentiasa lembab, subur, tegang dan halus.

Alamilah satu penemuan istimewa dan pertama kalinya di hasilkan di Malaysia. Sabun yang mengandungi ‘magnetic water’ dan kombinasi herba ; sireh . Tidak dinafikan lagi khasiatnya dalam membantu meningkatkan tahap kesihatan umum. Ianya merupakan gabungan yang terbaik untuk satu produk yang berkualiti seperti Sabun Magnetic Aura ini.

Sabun Magnetic Aura dihasilkan dari daun sirih yang terpilih dan diperkayakan lagi dengan kolagen , air zam-zam dan lebih istimewa lagi diberi sentuhan ‘Magnetic Water’

Kolagen akan membantu memperbaharui kulit serta melambatkan proses penuaan semulajadi, menambah keanjalan kulit dan penghidratan.

KEBAIKAN SABUN MAGNETICAURA
Memberikan kesegaran dan meningkatkan daya tumpu dan keyakinan diri.
Membantu melancarkan perjalanan darah pada permukaan kulit.
Memberi keseimbangan cas pada permukaan kulit.
Membersih kulit.
Membantu anti-penuaan.
Membantu meninggikan pengeluaran antibodi tubuh tahan penyakit.
Membantu merawat pelbagai masalah kesihatan anda.
Meningkatkan stamina, sangat baik untuk bersukan dan kerja berat.
Membantu mengurangkan stress dan keletihan ketika memandu.
Wangian yang menyenangkan.

UNTUK KESAN YANG TERBAIK GUNAKAN :
Pada keseluruhan badan Setiap kali mandi pagi dan petang .
Juga baik digunakan untuk cuci muka sebelum mengambil wuduk 5kali sehari .
Sebelum kuliah, sebelum mengulangkaji, sebelum selepas bersukan atau kerja berat .

RM 19.90
Pages: | 1 |