Skip Navigation
JRW COLLAGEN HYGIENE WASH
JRW COLLAGEN HYGIENE WASH

10. Jamu Ratus Warisan Plus-Tun Nurul Huda - JRW COLLAGEN HYGIENE WASH

JRW COLLAGEN HYGIENE WASH (unisex use)

Bahagian Intim kurang selesa???

Ramai wanita menghadapi masalah bahagian intim yang kurang selesa, apatah lagi setelah penat bekerja seharian.

JRW Collagen Hygiene Wash bertindak membantu membersih, menstabil pH dan mengembalikan keyakinan, keayuan serta kehebatan anda sebagai seorang wanita.

FORMULASI ISTIMEWA dengan adunan ekstrak herba sirih, manjakani, Collagen Stemcell membantu memberi kesegaran yang panjang. Ia menyerlahkan keanggunan seorang wanita.

Ia juga memberi keselesaan dan kesegaran yang panjang disamping MENINGKATKAN keyakinan agar lelaki lebih menghargai anda sebagai seorang wanita.

Gunakan JRW Collagen Hygiene Wash untuk dapatkan kesegaran berpanjangan disamping baunya yang harum, rasanya sejuk, nyaman dan segar. Bahagian intim akan lebih selesa selepas cucian.

Cara Penggunaan : Sapukan pencuci wanita dipermukaan kewanitaan anda. Biarkan selama beberapa minit untuk meresapkan bahan aktif. Bilas dengan air sehingga bersih.

KELEBIHAN
Penggunaan JRW COLLAGEN HYGIENE WASH secara langsung membantu peredaran darah menjadi lancar boleh membuka pori-pori kulit sehingga meresap ke dalam kulit Miss V membuatkan ianya menjadi wangi. Wanita yang melakukan pergerakan lasak amat memerlukannya supaya harta terpenting ini sentiasa terjaga dengan rapi.