Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 45.00
45.00
Quantity:
print
28. EZiBreathe - Penawar Resdung Semulajadi | 28. EZiBreathe - Penawar Resdung Semulajadi » Apa Itu Alahan Hidung

Ezibreath - Penawar Resdung Semulajadi

Ezibreath - Penawar Resdung Semulajadi
Ubat Resdung Ezibreathe

EZiBreathe adalah ubat alahan hidung dan resdung yang dihasilkan khusus untuk melegakan gejala alahan hidung dan resdung seperti kekerapan bersin, selesema berpanjangan, hidung tersumbat, batuk, sakit tekak, gatal hidung dan mata serta banyak kahak.


Sesuai untuk semua peringkat umur bermula daripada kanak-kanak 1 tahun keatas, ubat resdung EZiBreathe tidak menyebabkan sebarang kesan sampingan jangkamasa pendek atau panjang, bebas daripada toxin dan tidak menyebabkan ketagihan. Ujian makmal telah dijalankan di private lab membuktikan EZiBreathe tidak mengandungi sebarang logam berat (toxin) yang boleh merosakkan sel dan organ-organ utama di dalam tubuh manusia.

Kandungan Ubat Resdung EZiBreathe

Formulasi semulajadinya terdiri daripada 4 jenis mikro minerals dengan dos yang sangat rendah. Minerals diperlukan oleh tubuh badan manusia setiap hari bagi memastikan sistem imunisasi berfungsi dengan sempurna dan badan berada di dalam keadaan yang sihat. Kekurangan walaupun sedikit minerals menyebabkan badan mudah diserang penyakit. Mikro minerals yang terkandung di dalam EZiBreathe adalah Natrium Muriaticum
(Chloride of Sodium), Kalium Muriaticum (Chloride of Potassium), Kalium Sulphuricum (Potassium Sulphate)dan Ferrum Phosphoricum (Phosphate of Iron) telah dibuktikan secara saintifik, membantu kesihatan tubuh manusia dari segi berikut:-

Menghentikan kegatalan hidung, telinga, mata dan tekak
Menghentikan kekerapan bersin
Melegakan hidung tersumbat
Mengurangkan radang yang menyebabkan bengkak di dalam rongga hidung dan sinus
Melegakan selesema
Mencegah jangkitan di dalam system pernafasan dan rongga sinus
Mencegah pernafasan melalui mulut
Mencegah serangan asma (lelah)

Keistimewaan EZiBreathe jika diberbandingkan
dengan produk lain dipasaran adalah:-


KelebihanEZiBreathe


Produk Ubat Resdung EZiBreathe di formulasi dan dikilangkan di Malaysia di bawah pengawasan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPKF), mendapat pengiktirafan Amalan Pengilangan Baik (G.M.P) serta memiliki sijil HALAL daripada JAKIM).


Harga : RM 45.00
110 Kapsul - 2 biji sehari

Klik sini Apa Itu Alahan Hidung

« back