Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 90.00
90.00
Quantity:
print
17. Jus Pati Durian Belanda-Jus Annona Penawar Kanser | 17. Jus Pati Durian Belanda-Jus Annona Penawar Kanser » Jus Pati Durian Belanda- Annona | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » Cara Vitamin B17 bertindak merawat kanser | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » Diet bagi Pesakit Kanser | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » Kanser & Rawatan Alternatif | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » SOALAN Mengenai Aprikot ???? | 18. Produk Aprikot - Penawar Kanser » Set Terapi Kanser - Aprikot Vitamin B17

Afdhal Dtox Plus - Pembuangan Toksin dari Tubuh

Afdhal Dtox Plus - Pembuangan Toksin dar
Afdhal Dtox Plus adalah kombinasi buah-buahan dan tumbuhan yang berfungsi membersihkan hati, buah pinggang dan usus, sekaligus mengeluarkan toksin dari tubuh.

Dtox plus - melancarkan fungsi hati, melalui pembersihan hati dari toksin dan segala elemen yang boleh mengganggu fungsi hati. Hati adalah organ kritikal bagi manusia terutama apabila kanser sudah mula menguasai tubuh manusia....ianya akan menjadi sasaran oleh sel-sel kanser.

Ramuan istimewa didalam DTOX :
Ekstrak Buah Lemon
Ekstrak Buah Ceri
Ekstrak Buah Limau Gedang (grapefruit)
Ekstrak Buah Epal
Ekstrak Ganoderma
Ekstrak Buah Teen
Ekstrak Krenberi
Ekstrak Madu

Mengapa Perlunya DETOKS ?

Detoks atau istilah penuhnya DETOKSIFIKASI ialah proses menghapuskan unsur-unsur toksik (beracun) dan membahayakan kesihatan dari dalam badan kita.

Organ seperti hati dan buah pinggang adalah berperanan menapis segala bentuk partikel, dadah dan pencemaran. Kebanyakan pesakit Kanser juga mengalami hati yang lemah.

Dtox plus melancarkan fungsi hati, melalui pembersihan hati dari toksin dan segala elemen yang boleh mengganggu fungsi hati. Hati adalah organ kritikal bagi manusia terutama apabila kanser sudah mula menguasai tubuh manusia....ianya menjadi sasaran oleh sel-sel kanser.

DTOX PLUS menyediakan rawatan detoxs bagi mengusir keluar toksin dan pencemaran lain di bahagian organ.


Harga - Sekotak Rm 90.00
Supplemen Untuk Penjagaan Kesihatan &
Pencegahan Kanser Tahap 1, 2, 3 & 4 -Oradalin Vitamin B17
Untuk Pencegahan serta Penjagaan Kesihatan & Kanser Tahap 1, 2, 3 & 4 - Jumlah RM 179.00
Bromelin (Brom-Q)
Enzim Pemecah Protein
Harga: RM 103.00
Set Aprikot - Anti Kanser - RM 381.00
Untuk Penjagaan Kesihatan & Rawatan Kanser
Tahap 1, 2, 3 & 4
Set Rawatan Lengkap Alternatif Kanser - Vitamin B17
Untuk Penjagaan Kesihatan & Rawatan Kanser
Tahap 1, 2, 3 & 4 - Harga RM 531.00
« back