Skip Navigation

Buy now!

Price:  RM 180.00
180.00
Quantity:
print
Kapsul Keladi Tikus

Kapsul Keladi Tikus

Kapsul Keladi Tikus
KAPSUL KELADI TIKUS - SUPPLEMEN PENCEGAHAN KANSER
=======================================

Hospital USM temui penawar mujarab untuk mencegah dan merawat Barah, ianya terbukti selepas beberapa ratus kali diuji dalam makmal dan sehingga kini telah berjaya membantu lebih dari setengah juta orang diseluruh dunia. ianya dikenali sebagai HERBA KELADI TIKUS.

Keladi Tikus membantu detoksifikasi dalam sistem darah. Ramuan ini mengandungi ribosome inacting protein (RIP), zat antioksidan dan zat antikurkumin. RIP berfungsi membantutkan perkembangan sel barah, tanpa merosakkan sel yang sihat dan menghalang pertumbuhan sel barah.

Zat antioksidan berfungsi mencegah kerosakan genetik, sementara zat antikurkumin berfungsi sebagai anti-inflamasi atau anti radang iaitu menghilangkan rasa denyutan dan kesakitan pada anggota badan dalam tempoh yang pantas.

Herba Keladi Tikus ini mendapat kululusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan pendaftaran (MAL09071079TC) dan sudah 10 tahun berada dipasaran dan berjaya membantu pesakit-pesakit kanser tahap kronik.

Insyaallah, dengan ramuan kaedah alternatif Kapsul Keladi Tikus, membantu untuk atasi masalah Kanser dengan cara yg lebih selamat tanpa kesan sampingan.

===============================================

APA KELEBIHAN KAPSUL TF KELADI TIKUS ASLI INI??

- Sebagai Anti- Kanser yg berfungsi utk mírencatkan & mencegah Pertumbuhan semula sel Kanser
- Membantutkan pítumbuhan sel tumor
- Membersihkan racun dalam sstem pícernaan
- Bertinídak sebagai Antii-Inflamasi dan antii keradangan
- Melancarkan píredaran darah dalam tubuh badan
- Bíkesan untuk mínyah toksin t0ksin didalam badan
- Dapat meningkatkan imunisasi serta kecerdasan dalam tubuh badan

Herba Keladi Tikus Penawar Kanser Terbaik

📌 Herba Keladi Tikus kini menjadi trend supplement pemakanan sihat, baik untuk pencegahan ataupun untuk merawat sel-sel kanser yang telah merebak jauh dalam saluran darah.

📌 Herba ini sangat sesuai untuk semua jenis kanser termasuk juga Prostate, Buasir, Cyst, Fabroid dan Ulser dalam perut.

---> menghilangkan rasa mual dan loya kesan dari kimotrapy.
---> mencegah dari keguguran rambut kesan dari kimotrapy.
---> menambah selera makan yang hilang selepas kimotrapy.
---> menambah berat badan yang kurus kesan dari kimotrapy.
---> mengurangkan kesan pembakaran saluran urat akibat ubat kimotrapy.
---> mengembalikan tenaga dan kesegaran badan selepas kimotrapy.
---> mengecutkan bengkak fabroid, cyst, thyroid, buasir dan benjolan.
.

Kapsul herba keladi tikus ini mendapat kelulusan dari kementerian kesihatan malaysia dan sudah lebih 10 tahun dalam pasaran dalam dan luar negara.

PENCEGAHAN : ambil sebiji sehari sebelum makan setiap hari
RAWATAN : ambil 2 biji pagi dan 2 biji petang sebelum makan setiap hari

============================================

BARAH KINI TIDAK LAGI MEMBUNUH..!

Hospital USM temui penawar mujarab untuk mencegah dan merawat Barah, ianya terbukti selepas beberapa ratus kali diuji dalam makmal dan sehingga kini telah berjaya membantu lebih dari setengah juta orang diseluruh dunia. ianya dikenali sebagai HERBA KELADI TIKUS.

Macam mana herba ini bertindak?
=========================

Herba keladi tikus ini mempunyai arginine yang tinggi yang berperanan sebagai penyokong pertumbuhan sel2 yang normal, disamping itu ianya juga mempunyai antiradang dan antivirus yang mana ianya berperanan sebagai pembunuh sel2 kanser, apabila sel2 kanser dibunuh, arginine tadi akan mengisi kekosongan ruang sel2 yang mati itu tadi dengan sel2 yang normal dan sihat.

Keladi Tikus membantu detoksifikasi dalam sistem darah. Ramuan ini mengandungi ribosome inacting protein (RIP), zat antioksidan dan zat antikurkumin. RIP berfungsi membantutkan perkembangan sel barah, tanpa merosakkan sel yang sihat dan menghalang pertumbuhan sel barah.

Zat antioksidan berfungsi mencegah kerosakan genetik, sementara zat antikurkumin berfungsi sebagai antiinflamasi atau antiperadangan iaitu menghilangkan rasa denyutan dan kesakitan pada anggota badan dalam tempoh yang pantas.

======================

💠Testimoni💠

Testimoni 1 : saya nampak banyak perubahan selepas saya ambil Herba Keladi Tikus ini selama sebulan, rasa sakit berkurangan, badan kembali bertenaga dan segar - Puan Juriah Ishak.

Testimoni 2 : ayah saya mengidap barah usus, dia mengamalkan herba keladi tikus dan tidak menjalani kimoterapi, alhamdulillah sembuh, doktor pun terkejut. - Nor Muhamad

Testimoni 3 : Alhamdulillah sebelum ambil keladi tikus bacaan buah pinggang tak menurun, selepas 4 hari turun dari 1200 ke 700, last check darah turun lagi 400, insyaAllah mak saya ta perlu pakai tiub lagi - Cik Masturah

Testimoni 4 : ✏ Suami saya mengidap kanser Prostate tahap 3, Dr dah suruh operate tapi saya pilih rawatan alternatif, Alhamdulillah sehingga hari ini dia telah bebas dari penyakit yg membunuh ini selepas mengambil 6 botol kapsul keladi tikus. - puan Hapsah Zakaria

Testimoni 5 : ✏ Jujur saya nak bagitau, saya dah cuba makan herba keladi tikus ini, mujrab sangat, sakit fibroid saya dah sembuh selepas makan 2 botol alhamdulillah. - cik Zulaikha Ali

Testimoni 6 : ✏ Alhamdulillah saya dah boleh kembali bekerja selepas bercuti rehat kerana mengidap kanser tahap 3, saya mengamalkan herba keladi tikus ini selama 2 bulan alhamdulillah kesihatan saya beransur pulih- hjh Safinah Ibrahim

---------------------


📖 Herba Keladi Tikus ternyata berjaya membantu lebih dari 450 ribu pesakit kanser seluruh dunia sejak tahun penemuan 1997. Antara negara yang paling banyak menggunakan herba ini ialah Australia, Japan, Rusia, China, Indonesia, Norway, Canada, Amerika dan yang terkini MALAYSIA. - Utusan Malaysia.

📌 Herba Keladi Tikus ini mendapat kululusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan pendaftaran (MAL09071079TC) dan sudah 10 tahun berada dipasaran dan berjaya membantu pesakit-pesakit kanser tahap kronik. Keladi Tikus juga telah disahkan bebas dari bahan kiímia míbahaya kerana 100% berasakan tumbuhan semulajadi

Semuga ianya menjadi asbab penyembuh kepada pesakit dan semua nya dgn izin Allah SWT. InshaAllah.

Pendaftaran Kelulusan KKM Kapsul Keladi Tikus - (MAL09071079TC)
« back